diumenge, 10 de març del 2013

Cal?

Un país on un diari d'esquerres pregunta això: (cliqueu per ampliar)



I passa això:



Cansa, simplement.

6 comentaris:

pep ha dit...

però no és gaire significatiu perquè només hi ha hagut...glups.. 4 milions de respostes.
(supsoso que era un visca la pepa i tothom podia votar més d´un i més de dos cops, si no no s´entén..)

A més a més em sembla veure que és una enquesta del 2010. En aquests 3 anys han canviat les coses i ara bufa un aire nou de pluralitat i de respecte a la diversitat cultural d´Espanya
(sí, era un "xist" ;-))

Alyebard ha dit...

Cansa, cansa molt. Cansa veure com podríem ser Suïssa i l'altre part contractant no va creure-s'ho ni va intentar-ho. Cansa tenir que explicar encara que parlo català perquè sóc català i no per fer-los emprenyar. Cansa que no hagin entès res en trenta anys. Però contra aquest cansament tinc una nova il·lusió: Aviat no necessitaran fer aquestes ridícules enquestes perquè el que faci el Senat del país veí em preocuparà tant com el que faci l'Assemblea Nacional de l'altre país veí.

賈尼 ha dit...

En França i auriá benlèu lo 5 del cent vs lo 80 del cent... e mai que mai a "esquèrra". La resulta aquesta es pas tan marrida, çò'm par.

Anònim ha dit...

"Antes roja que rota". Doncs això.

Miquel Boronat Cogollos ha dit...

Fas bé de posar esquerres en cursiva. Jo em conforme que el diari m'informe sense amagar o tergiversar massa la informació. La línia editorial, però, va com va, pitjor encara en qüestions lingüístiques i de drets lingüístics. I es veu que els seus lectors també són bonicos, com diuen al meu poble.

una lingüista ha dit...

PEP: No sé què pensar. Almenys jo vaig voler refrescar la pàgina per fer-ne una captura i em va sortir un missatge que deia que el meu vot ja s'havia registrat un cop i que no podia tornar a accedir-hi. Ups, no m'havia fixat que era de fa tres anys...


ALYEBARD: Em sumo al teu optimisme!


賈尼: Ieu pensi qu'es marrida, òc, mai compreni que en Occitania les causas son plan diferentas...


PITXIRI: Un gran resum...


TÈCNIC LINGÜÍSTICA: Sí, cursiva i cometes i tot el que es pugui...