dilluns, 18 d’abril del 2011

Com

A mi que m'expliquin com s'han de dir les coses, en aquest país. Que m'ho expliquin perquè no torni a plorar d'impotència quan agafo el cotxe i deixo enrere València.

Si saben llegir, aquesta gent, em sembla que el missatge és ben fàcil d'entendre.






(Dissabte passat es podien fer moltes coses: un bon dinar, un dia de platja, una sortida de pícnic o una tarda de cinema. També es podia anar a demanar que els nens del País Valencià puguin veure el Club Súper 3, i que tota la població tingui una televisió digna en la seva llengua.)

Tot plegat es resumeix així: el poble anar dient, que dalt de tot (literalment) sempre hi ha els mateixos.

En fi:


6 comentaris:

Met ha dit...

Més cec és qui no hi vol veure que el que no hi veu.

Unknown ha dit...

Això mateix. Bona crònica de l'exitosa manifestació del 25 d'abril d'enguany. Som molts!

Marcel ha dit...

Sabeu algú de vosaltres si al si de la Unió Europea es pot prohibir impúnement una televisió com tv3 sense més ni més?
Apart es comentava de recollir diners per poder pagar la multa. Però això jo ho veig com engreixar les arques dels qui haurien d'anar a la presó. Sabeu si ha algun procés a nivell europeu engegat per aturar aquestes prohibicions absurdes i etnocides de tv3?
Salutacions des de Barcelona

Júlia Soler ha dit...

Sóc se Xàtiva i no havia anat mai a la mani. Em va sorprendre la quantitat de gent de mitjana edat que va assistir per fer palés el seu grau de desconformitat i per dir que ja n'hi ha prou. No me la tornaré a predre!

Unknown ha dit...

La UE, de mà d'una comissària, va dir que no li semblava bé el tall de les emissions de TV3 però que la Unió no tenia competències per a això.

Resulta que per al que els interessa, els valencians som quasi independents i tenen tant de respecte al nostre autogovern que ningú gosa intervenir en assumptes autònoms valencians. Ui!

una lingüista ha dit...

MET: Exacte...


ANDREU: Sí, tant de bo no calguessin aquestes manifestacions...


MARUBERI: Veig que L'ANDREU et respon.


JÚLIA SOLER: Molt ben dit!