dilluns, 30 de maig del 2011

Una altra

Avui no hi haurà humor, ni ironia, ni picardia.

La lingüista anava en cotxe d'Alacant a Dénia (un trajecte de poc més d'una hora) i, durant uns pocs minuts en què ha aconseguit mig sintonitzar Catalunya Ràdio, s'ha assabentat, entre interferència i interferència, de la notícia:

El conseller d'educació del País Valencià ha assegurat que pensa eliminar totes les línies en valencià de les escoles i els instituts. Unes línies que actualment tenen tanta demanda que molts alumnes no hi poden accedir.

Qui en vulgui saber més, que cliqui aquí.

6 comentaris:

Puigmalet ha dit...

Són la veu dels seus amos i acabaran matant la veu del seu poble. Quin fàstic!

una lingüista ha dit...

PUIGMALET: Sí, és ben bé així. Impotència... De moment, manifestació a València el 9 de juny.

andreu ha dit...

I també a Alacant i Castelló, el mateix dia!
Fàstic de gent!

Barcelona m'enamora ha dit...

La nostra lingüista elitista avui fa anys!! Pineda sóc la Pilar! Felicitats via blog! Per cert, m'ha agradat molt el títol de l'entrada canvi de casa però no de país, completament cert! Jo també he caigut als encants d'això de tenir un blog i finalment ahir em vaig decidir: www.barcelonamenamora.blogspot.com

Ja em diràs què et sembla! ;)

Que vagi bé per Ondara!

Pilar

Alyebard ha dit...

Aprofito el comentari anterior per a felicitar-te. I això del País Valencià no te nom ni perdó de Déu. I espereu a les properes generals, que de moment ja hi ha vàries sentències a favor del castellà a Catalunya.

una lingüista ha dit...

BARCELONA M'ENAMORA: Pilar! Ara he vist el comentari, quin desastre que sóc de desconnexió! moltes gràcies!!

ALYEBARD: Moltes gràcies a tu també! Sí, és increïble com tanta gent del País Valencià queda impassible davant el que fa el govern, és que no s'entén. I vigilem també que a Catalunya no tenim res guanyat, tampoc...