dijous, 12 de juliol de 2007

Les neutres dels Whiskyn's

Enmig del la degradació lingüística que dia rere dia hem d'afrontar els barcelonins, és una delícia deixar-se seduir per aquells que encara fan les vocals neutres comme il faut. En teniu un exemple esplèndid a continuació:

8 comentaris:

pilar ha dit...

felcitats pel teu nou racó, procuraré passar-m'hi sovint!

els whiskyn's no tan sols tenen una bona dicció, sino que a més són uns magnífics músics i poetes, les lletres de les seves cançons tenen suc...ja ho saps sempre m'han encantat, des del cd Lila en que els vaig descobrir.
L'últim cd Souvenirs també és molt bo.

Et deixo un tros de la cançó lila, tota una filosofia de vida: "té clar el que vol i el que sent, busca el que no es pot fer vell ni comprar-se amb diners, viu, tan intensament, si convé es va aturant disfrutant cada instant, no té por de res, creu només el que veu, el que pensa ha de dir defensan-t'ho a morir. Somia sota els estels, de dia es guia pels seus sentiments, vol no aturar el seu vol, anar a contracorrent, viure sempre el moment, corre més que el vent..."

un petó maca.

La Padrineta ha dit...

perquè són de reus!! i per sort, tot i voltar per tota catalunya, no perden l'accent característiques del camp de tarragona :)

Narval ha dit...

doncs efectivament, perquè són de Reus...

una lingüista elitista ha dit...

PADRINETA I NARVAL: Sapigueu que el parlar de les terres reusenques és dels que més m'agraden, en l'àmbit del central. ;-)

segona ha dit...

Boniques neutres, sí senyor!! Per cert, et començo a llegir ara i fas bona pinta...

una lingüista elitista ha dit...

Doncs que sigui del teu gust!! Benvinguda! ;-)

Menut de la Calçada ha dit...

Lingüista, ja saps que els "Whiskyn's" abans es deien "Whiskyn's collons"?

una lingüista elitista ha dit...

Sí, sí, que bo!!